Ali Şükrü Sula Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 0212 6533529
WEB https://alisukrusulakizanadoluihl.meb.k12.tr
Adres : Şirinevler Mahallesi Dereboyu Caddesi No17 Bahçelievler / İstanbul
VİZYON : Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum omayı başarmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2015 YILI ULUSLARARASI ARAPÇA BİLGİ YARIŞMASI İSTANBUL BİRİNCİLİĞİ. 9.ULUSLARARASI ARAPÇA METİN CANLANDIRMA YARIŞMASI BÖLGE DÖRDÜNCÜLÜĞÜ 9.ULSLARARASI ARAPÇA ŞİİR YARIŞMASI BÖLGE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ ÖNDER HADİS YARIŞMASI TÜRKİYE DOKUZUNCULUĞU

Otopark:1
Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
Saatler : 9.00-16.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : Okulun öğrenci servisleri yoktur.
Ulaşım : Metro, metrobüs ve E5 den geçen tüm iett otobüsleri ile şirinevler durağında inince 5 dk yürüme mesafesi ile okulumuza ulaşabilrisiniz
Yerleşim Yeri : Şirinevler Mahallesi Dereboyu Caddesi No17 Bahçelievler / İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkeze 8 km, ilçe merkeze 500 mt
Kontenjan Bilgileri : 360
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 202
Okulun Sınav Başarı Durumu : SINAVA GİRENLERİN %80 i BAŞARILI OLMUŞTUR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %60
Sportif Etkinlikler : Futbol, voleybol, masa tenisi gibi sportif etkinliklerimiz vardır
Bilimsel Etkinlikler : Çeşitli bilimsel etkinliklere katılmakta ve projeler geliştirmekteyiz.
Proje Çalışmaları : BİR KALBE DOKUN PROJESİ